Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χορηγοί

accenture

Accenture

Η Accenture αποτελεί κορυφαία εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων σε θέματα στρατηγικής, ψηφιακής καινοτομίας, τεχνολογίας και λειτουργιών. Συνδυάζοντας μοναδική εμπειρία και εξειδικευμένες δεξιότητες σε περισσότερους από 40 κλάδους και σε όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες -υποστηριζόμενη από το μεγαλύτερο δίκτυο ανάπτυξης έργων και εφαρμογών πληροφορικής στον κόσμο- η Accenture δραστηριοποιείται στο σημείο τομής των επιχειρήσεων με την τεχνολογία, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να δημιουργήσουν βιώσιμη αξία. Απασχολώντας περίπου 425.000 εργαζομένους που εξυπηρετούν πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες, η Accenture προωθεί την καινοτομία με στόχο να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος ζει και εργάζεται. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.accenture.com/gr-en/new-applied-now.

CISCO

Η Cisco είναι η κορυφαία εταιρία παγκοσμίως στον τομέα της δικτύωσης παρέχοντας την ευρύτερη γκάμα λύσεων για την μεταφορά δεδομένων, φωνής και βίντεο. Η Cisco είναι πρωτοπόρος στον χώρο της τεχνολογίας πληροφορίας και επικοινωνιών και αυτή η παράδοση της πρώτης θέσης συνεχίζεται καθώς η Cisco προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από λύσεις server και desktop virtualisation για τα data center. Η Cisco ενσωματώνει αυτές τις τεχνολογίες σε αρχιτεκτονικές που ενοποιούνται και οδηγούν στο virtualization κρίσιμων πόρων τόσο εντός όσο και μεταξύ των data center. Οι λύσεις της Cisco εξασφαλίζουν την μεταφορά με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ευελιξία κρίσιμων επιχειρηματικών πληροφοριών σε δημόσια, ιδιωτικά και υβριδικάcloud.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Cisco είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.cisco.gr. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση newsroom.cisco.com.