Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χορηγοί Επικοινωνίας

agrocapital

Agrocapital

business news

businessnews

business today

BUSINESS TODAY

cnn greece

CNN Greece

Tο CNN.gr, το δυναμικό ελληνικό website του ομίλου της DPG και του CNN International, προσφέρει στο ελληνικό κοινό την εξελληνισμένη ψηφιακή έκδοση της πρωτοποριακής, βραβευμένης πλατφόρμας ειδήσεων του CNN.

Έχει στο DNA του ένα μοναδικό, «γονιδιακό» συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς προσφέρει περιεχόμενο εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος, με πλούσιο multimedia υλικό, ενώ παράλληλα καλύπτει σφαιρικά τη διεθνή ειδησεογραφία, μέσα από τα πρωτογενή ρεπορτάζ του CNN και ολόκληρου του συνεργαζόμενου δικτύου του.

Εκτός του κώδικα τιμής που «υπογράφει» με τους επισκέπτες για διαφάνεια, ακρίβεια και πλήρως διασταυρωμένες πληροφορίες, το CNN.gr «υπηρετεί» κατά γράμμα τον κώδικα δεοντολογίας και λειτουργίας του CNN, ο οποίος και εγγυάται ισορροπημένη, αντικειμενική και ψύχραιμη ενημέρωση του πολίτη.

com today

COM.TODAY

epixeiro

Επιχειρώ

Το μεγαλύτερo επιχειρηματικό portal στην Ελλάδα, προσφέρει την καλύτερη ενημέρωση, τις πιο έγκυρες και δημιουργικές business ιδέες και λύσεις ενώ είναι πάντα δίπλα στους αναγνώστες που αναζητούν ευκαιρίες, ερεθίσματα και προτάσεις, οδηγώντας την κούρσα της «επαγγελματικής εξέλιξης». Για αυτό άλλωστε και χαίρει της εμπιστοσύνης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών μηνιαίως. Στόχος του είναι να αποτελεί εργαλείο στα χέρια κάθε ανθρώπου που είναι ενεργός στην επιχειρηματική σκηνή του σήμερα. Βασική του επιδίωξη, είναι να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει, όντας μια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών, γνώσεων και ιδεών, για νέους και μεστούς επιχειρηματίες, για ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες και φοιτητές. Τον Ιούνιο του 2016 βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Best Business Site στα Digital Media Awards.

emea

Emea

SBCTV

SBCTV

Skywalker

Skywalker

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

startupper

Startupper

Στέντορας

Στέντορας

Η εφημερίδα «Στέντορας», εξέλιξη της «Skywalker FreePress», κυκλοφορεί στα περίπτερα από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο, παραμένοντας διαθέσιμη μέχρι την Πέμπτη.

Ο «Στέντορας» έχει 64 σελίδες, κατανεμημένες ισόποσα σε αγγελίες με χιλιάδες θέσεις εργασία στον ιδιωτικό, στον δημόσιο και στον τρίτο τομέα και σε περιεχόμενο για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αντίληψη.

Στο πλαίσιο αυτό κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2013 την εβδομαδιαία «Skywalker FreePress» σε 25.000 αντίτυπα, χάριν των αποκλεισμένων από το διαδίκτυο λόγω έλλειψης πόρων ή κουλτούρας συμπολιτών μας.

Καθώς κλείνει αυτός ο κύκλος ζωής με το 180ο φύλλο, ανοίγει η εποχή του «Στέντορα», που εκτυπώνεται στη Newspresshold και κυκλοφορεί πανελλαδικά με το δίκτυο και την υποστήριξη της Άργος Α.Ε.

Η εφημερίδα «Στέντορας» τιμάται 1,00 ευρώ και κυκλοφορεί στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης τύπου όλης της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://stentoras.gr/